Kosten

De kosten van uw behandeling bestaat uit de vergoeding voor de gesprekken. Eens per maand declareer ik de kosten bij uw verzekeraar. De hoogte van de vergoedingen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Voor onverzekerde zorg gelden dezelfde tarieven als voor verzekerde zorg.

Voor een gesprek reserveer ik steeds een uur in de agenda. Dit bepaalt ook de hoogte van de vergoeding. Het daadwerkelijke contact zal over het algemeen echter iets korter zijn zodat een soepele overgang tussen de afspraken plaats kan vinden

GGz-zorg, en hieronder valt psychotherapie, wordt vergoed vanuit de basisverzekering. U betaalt op jaarbasis hiervoor een eigen risico. Dit is voor 2023 vastgesteld op 385 euro; tenzij u voor een hoger eigen risico gekozen heeft.

Afspraken afzeggen

Het kan zijn dat u uw afspraak moet afzeggen. Mocht u verhinderd zijn dan hoor ik dit graag uiterlijk 48 uur van te voren (weekenden en feestdagen niet meegerekend). Afspraken die later afgezegd worden, moeten we bij u in rekening brengen. De kosten hiervan zijn 100.00 euro, voor een consult van een uur.

U kunt altijd de voicemail in spreken van mijn mobiel telefoon of een sms-bericht sturen: 06-34769558. Of u stuurt een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..